Un bărbat din Suceava, presupus criminal în serie, a fost reţinut în urmă cu putin timp. Omul ar putea ajunge după gratii la două decenii după ce a comis crimele de care este acuzat.

Vasile Lavric, supranumit "mâncătorul de femei", este suspectat de uciderea a trei surori care au dispărut fără urmă. Cu una dintre ele a fost căsătorit,iar celelalte două  i-au fost amante. Cu două dintre surori are şi copii.

Bărbatul a fost adus la audieri abia după 20 ani de la misterioasele dispariţii pentru că anchetatorii au descoperit în curtea lui şi a părinţilor săi mai multe oseminte umane care se presupune că sunt ale celor trei surori dispărute.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a mai fost căsătorit de două ori, iar ambele lui soţii au murit. Una, în urma unui infarct. Alta, într-un accident de maşină. Vasile Lavric a fost închis, trei ani, pentru viol şi este suspectat şi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu una dintre fiicele sale.

Familia celor trei femei aşteaptă de ani de zile ca adevărul să iasă la iveală şi speră ca, prin această nouă operaţiune a procurorilor, misterul să fie elucidat. Prima dintre cele trei femei a dispărut în 1995 iar celelalte două, în 2005.