Un bărbat în vârstă de 46 de ani, care a fost dat în urmărire naţională, luni, după ce soţia acestuia a anunţat dispariţia lui la Poliţia Braşov, a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel din staţiunea Buşteni.
Poliţia Braşov a fost sesizată, luni, de o femeie care a anunţat că soţul ei, A. N. B., în vârstă de 46 ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a doua zi, marţi, poliţiştii din Buşteni au fost sesizaţi de angajaţii unui hotel din staţiune că într-o cameră a hotelului au descoperit un bărbat spânzurat, ulterior stabilindu-se că este vorba despre persoana dată dispărută.

"Poliţiştii prahoveni au mers la faţa locului, unde au stabilit identitatea bărbatului - A.N.B., în vârstă de 46 de ani, din Braşov, dispărut de la domiciliu în 24 martie. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, iar cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţia Buşteni, sub coordonarea unui procuror", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.