16 percheziţii au loc în această dimineaţă  pentru probarea activităţii infracţionale a membrilor unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe.

Acţiunea este întreprinsă de poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul I.J.P. Prahova, împreună cu poliţişti din cadrul celorlalte unităţi de poliţie şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează o percheziţie la o societate comercială, precum şi 15 percheziţii domiciliare.
Percheziţiile au loc în Ploieşti, Vălenii de Munte, Măneciu, Măgurele, Boldeşti-Scăeni, Gura Vitioarei, Predealul-Sărari, Izvoarele şi Teişani. Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din locuinţe.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii urmăresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni, precum şi depistarea a 9 persoane bănuite pentru a fi conduse la sediul I.J.P Prahova. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 700.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.