Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din comuna Nana, judeţul Călăraşi, îşi reia lucrările, miercuri, urmând să fie audiaţi fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, precum şi mai mulţi administratori de firme din Călăraşi.

Potrivit unui comunicat de presă al senatorului PSD Gabriela Firea, audierile din comisia parlamentară de anchetă vor începe la ora 10.00, cu administratorul firmei SC Amigo SRL, iar la ora 11.00, cu administratorul firmei Royal Agro.

La ora 12.00 este invitat la audierile din comisie fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, iar de la ora 13.00, administratorul firmei SC Berfige SRL.

Potrivit programului de lucru, joi şi vineri, membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile din comuna Nana, judeţul Călăraşi vor studia documentele venite la comisie.

Audierile programate săptămâna trecută în Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din Călăraşi au fost suspendate din cauza viscolului.

Preşedintele comisiei, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă că din cauza vremii nefavorabile care îngreunează deplasarea, audierile de la Comisia parlamentară Călăraşi, programate pentru marţi şi miercuri, se vor reprograma în săptămâna 3-9 februarie 2014.