Prima mare surpriză a anului 2014 vine de la fosta zână a surprizelor, care se află în vacanţă în Qatar. Iubitul Andreei Marin a anunţat pe Facebook că cei doi s-au căsătorit de Crăciun. Cei doi au primit sute de mesaje de felicitare.

Andreea Marin s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Dragi prieteni, de ceva timp am o relaţie foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut această relaţie departe de publicitate, din acest motiv nu am vorbi despre relaţia noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră, pentru că suntem doi oameni maturi. Şi la fiecare etapă nu ne avem în vedere doar pe noi, ci şi familia noastră. Andreea a fost logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca fiind soţia mea. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi să aveţi Un An Nou Fericit!“, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.

După divorţul de Ştefan Bănică, Andreea Marin a început o nouă relaţie cu Tuncay Ozturk, un bărbat de origine turcă, mai tânăr cu 12 ani.