Gigi Becali a fost transferat, joi dimineaţa, la Poarta-Albă, de la Penitenciarul Jilava, unde a stat pentru procese. Avocatul Paula Iacob a declarat pentru B1TV că este vorba despre o măsură legală şi că nu este nimic nefiresc. ”Nu este o plăcere acest drum care nu se face în condiţii foarte confortabile. Transportul Bucureşti-Poarta Albă nu este un transport comod”

Paula Iacob mai spune că acolo condiţiile sunt bune, iar încălzirea se face cu lemne, însă condiţiile sunt mai bune ca la Jilava şi este mai accesibil pentru familiile deţinuţilor”.

Avocatul Daniel Ionaşcu a declarat pentru B1TV că transferul s-a făcut la ora 5 dimineaţa şi că perioada în care a stat la Jilava a ţinut de proceduri, pentru că trebuia adus de fiecare dată la Bucureşti. Becali a cerut acest transfer pentru că acolo se simte mai confortabil, mai spune avocatul Ionaşcu. oamenii de acolo sunt mai ... omenoşi a mai spus Ionaşcu.

Pe 20 mai, instanţa supremă l-a condamnat pe Gigi Becali la doi ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri.