Patru persoane au fost rănite uşor, miercuri dimineaţă, într-un accident produs pe DN 1, în zona localităţii Vâlcele, judeţul Cluj, după ce un autocar care transporta muncitori a ieşit de pe şosea şi a rămas înclinat în şanţ, traficul desfăşurându-se, alternativ, pe un fir.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat că accidentul s-a produs pe DN 1 (E 60), pe sensul spre Turda, în zona localităţii Vâlcele, unde un autocar a ieşit de pe şosea şi a rămas înclinat în şanţul de pe partea dreaptă

"În autocar se aflau circa 40 de persoane, din care patru persoane cu răni uşoare au solicitat îngrijiri medicale în ambulanţele trimise la faţa locului, după care două au coborât din ambulanţe. Autocarul transporta muncitori din schimbul de noapte de la o firmă din Cluj-Napoca spre casă", a spus Biriş.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a declarat că traficul în zonă este restricţionat, circulându-se alternativ pe un fir.