O femeie şi-a ucis soţul din răzbunare pentru că acesta i-a omorât amantul. Poliţia a aflat, ulterior, că de fapt soţii au fost complici la crimă şi chiar le-au servit vecinilor grătar din carnea victimei lor. Soţia, Kelly Cochran ar putea fi una dintre cele mai sângeroase criminale din istoria  Statelor Unite, după ce poliţiştii cred că ar fi vinovată de alte nouă crime, scrie The Mirror.

În noaptea nunţii, Jason Cochran, în vârstă de 37 de ani, şi noua sa soţie, Kelly, în vârstă de 34 de ani, au făcut un jurământ mai puţin obişnuit. Cei doi şi-au promis că, dacă unul dintre ei este infidel pe parcursul căsătoriei, îl vor ucide pe amant.

În 2014, la peste un deceniu de căsnicie, cuplul trăia în Iron River, Michigan. Kelly a început să aibă o aventură cu un antreprenor local, Chris Regan, în vârstă de 53 de ani. Jason a aflat că soţia lui i-a fost necredincioasă şi i-a amintit de jurământul din noaptea nunţii, iar Kelly a fost de acord să-şi ucidă amantul.

Împreună, au pus la cale un plan. În noaptea următoare, la 14 octombrie 2014, Kelly şi-a adus iubitul acasă, unde i-a promis cina şi sex. Când Jason a venit acasă şi „i-a descoperit” împreună, l-a împuşcat pe Chris în cap cu o puşcă.

Apoi, cei doi soţi au dezmembrat corpul victimei cu un ferăstrău electric şi au împărţit bucăţile de corp în saci de gunoi pe care i-au aruncat în pădurile din jur.

Curând după aceea, cuplul a organizat o petrecere la grătar şi şi-au invitat vecinii la masă. Ei le-au servit oaspeţilor o carne pe care aceştia nu au putut să o identifice, dar au mâncat-o politicos.

Când Chris a fost dat dispărut, câteva zile mai târziu, poliţia nu a dat de urma lui, găsindu-i doar maşina abandonată în afara oraşului. Înăuntru era o bucată de hârtie pe care era trecută adresa casei lui Kelly.

Când anchetatorii au descoperit că cei doi au avut o aventură şi că Kelly era ultima persoană care l-a văzut în viaţă au percheziţionat locuinţa soţilor Cochran, dar nu au găsit nimic.

Kelly a recunoscut aventura, dar a spus că ea şi Jason au o relaţie deschisă şi soţul ei a acceptat această situaţie. Jason a negat, de asemenea, că a jucat vreun rol în dispariţia lui Chris. Fără să aibă un cadavru sau probe împotriva cuplului, poliţiştii i-au lăsat pe cei doi în libertate.

Soţii Cochran s-au mutat în alt stat, Indiana, şi au început o viaţă nouă, scăpând astfel cu crima pe care au comis-o.

Dar trecutul lor a continuat să-i bântuie. Kelly era tot mai supărată pe Jason pentru că i-a ucis amantul, constatând că sentimentele ei pentru Chris au fost mai profunde decât a crezut. Iar apoi a început să se gândească la răzbunare.

În februarie 2016, Kelly a sunat la 911 pentru a raporta că soţul ei „abia respira”.Când paramedicii au sosit la adresă, l-au găsit că Jason fără suflare, iar Kelly a spus că soţul ei a fost deprimat şi a luat o supradoză de heroină.

Dar medicii legişti au constatat că bărbatul nu a murit de supradoză, ci asfixiat.

La nouă săptămâni după ce Jason a murit, Kelly a fost acuzată de crimă. În cele din urmă, ea a recunoscut ce rol a jucat nu doar în uciderea soţului ei ci şi în a amantului, cu doi ani înainte. Ea a povestit că i-a dat lui Jason o supradoză de heroină, dar a durat prea mult, aşa că şi-a pus mâinile pe nas şi pe gură până a murit.

În Indiana, ea a fost acuzată de uciderea lui Jason, iar în Michigan ea a fost acuzată de complicitate la crimă.

Ca şi cum cele două crime nu ar fi fost suficient de şocante, se presupune că Kelly este responsabilă pentru mai multe decese. Familia ei crede că a ucis încă nouă bărbaţi în patru state, ceea ce ar face-o una dintre cele mai sângeroase criminale din Statele Unite. Chiar femeia a sugerat că ar fi şi alte victime în timpul audierilor ea nu poate fi acuzată de alte fapte din cauza înţelegerii pe care a făcut-o cu procurorii pentru a recunoaşte cele două crime.