Un elicopter s-a prăbuşit peste un bar din Glasgow, în Scoţia, rănind mai multe persoane, potrivit unui parlamentar şi unor martori, relatează BBC, preluat de AFP şi Reuters.

Jim Murphy, un parlamentar laburist, a declarat că mergea cu maşina într-un cartier din Glasgow când a văzut ceea ce părea a fi prăbuşirea unui elicopter peste un bar. În opinia sa, mai multe persoane au fost rănite. "Este un pub celebru din Glasgow. Este o scenă groaznică, groaznică, dar toată lumea s-a descurcat bine. Au format un lanţ uman pentru a ieşi din pub. Iar pompierii şi toţi ceilalţi au ajuns aici foarte repede", a spus el.

Barul este Clutha Vaults, de pe Stockwell Street. Zeci de pompieri şi poliţişti au ajuns la locul accidentului. "Se pare că un elicopter s-a prăbuşit peste acoperişul acestui pub foarte aglomerat. Treceam prin zonă şi am coborât din maşină să ajut oamenii", a mai spus el.

"Am văzut cum o mulţime de oameni încerca să iasă din pub, praf peste tot. Mai mulţi oameni erau răniţi", a adăugat Jim Murphy.