Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, a blestemat un jurnalist de la Ora de Sibiu care a publicat în decembrie anul trecut o fotografie cu el într-o super limuzină Mercedes.

"Nu am de ce sa nu mă folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, şi încă mai am de plată la el, pentru că cineva a vrut să câştige nişte bani cu fotografia respectivă. Să-i dea Dumnezeu atâţia bani câţi a o câştigat... să-i înmulţească numai banii ăia cât o câştigat. În fine, dacă persoana respectivă apare în faţa mea, şi-i pare rău de treaba aceasta, îl iert şi public. Toţi greşim, dar a greşi e omeneşte, a persevera e diabolic", a spus Mitropolitul Streza, pentru Turnul Sfatului.

În replică, Ora de Sibiu spune că-i pare rău că a publicat articolul şi fotografia. "Ne pare rău că am publicat fotografia şi articolul, atrăgând astfel asupra noastră supărarea domniei sale şi credem că are dreptate în ceea ce priveşte achiziţionarea de către Mitropolie a unei maşini care să ofere o maximă siguranţă.
Mitropolitul Laurenţiu Streza nu s-a putut abţine să nu fie puţin maliţios la adresa Ora de Sibiu, aşa cum se vede şi aude în înregistrare. Îl asigurăm că nu i-am declarat „război” iar publicarea articolului respectiv a fost doar o constatare a unei stări de fapt", transmite publicaţia locală.