Incident sângeros în bucătăria unui restaurant din centrul oraşului Iaşi. O angajată de 48 de ani a fost înjunghiată de fostul partener, în timpul serviciului.

Femeia a fost dusă de urgenţă la spital unde a fost operată şi este în afara oricărui pericol. Agresorul a fugit de la faţa locului, dar a fost prins şi imobilizat la câteva străzi distanţă, de poliţiştii locali.

Femeia de 49 de ani este bucătăreasă la un restaurant din centrul oraşului Iaşi. Incidentul s-a petrecut chiar în bucătăria localului, unde fostul partener a mers să o verifice după o criză de gelozie.

Într-un moment de furie, acesta a rănit-o pe femeie. O ambulanţă a transportat-o imediat la spital, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Agresorul a fugit, însă la scurt timp mai mulţi agenţi de la poliţia locală, care se aflau în zonă, au reuşit să îl prindă şi să îl încătuşeze. Omul a fost dus apoi la audieri.

Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: “S-a întocmit dosar penal pentru lovire şi în funcţie de evoluţia stării victimei urmează şi alte măsuri”

În funcţie de evoluţia stării femeii bărbatul ar putea fi acuzat de tentativă de omor.