Un cetăţean indian de 23 de ani a căzut de la etajul al patrulea după ce a încercat să fugă pe geamul unui apartament din Bucureşti în care era ţinut sechestrat de doi bărbaţi, care îl invitaseră în apartamentul lor şi îi furaseră banii şi cardurile. Tânărul a murit la scurt timp după ce a căzut de la etaj, iar cei doi bărbaţi, muncitori zilieri în Bucureşti, au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Incidentul s-a petrecut în Sectorul 4 al Capitalei, în cartierul Berceni. Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că cei doi bărbaţi sunt muncitori care lucrează cu ziua în Bucureşti şi care locuiau cu chirie în apartamentul în care îl sechestraseră pe tânăr.

Duminică seară, unul dintre aceştia s-ar fi întâlnit în zona Pieţei Sudului cu tânărul de 23 de ani, student la Universitatea Spiru Haret, care ar fi acceptat să-l însoţească în apartamentul său. La scurt tip după ce tânărul a intrat în locuinţa lor, cei doi bărbaţi au decis să-l jefuiască, luându-i cei 50 de lei pe care îi avea la el, precum şi un port-document cu un card. Aceştia l-au sechestrat şi au început să-l bată ca să le spună codul PIN al cardului bancar. La un moment dat, unul dintre agresori a coborât pentru a face cumpărături cu cardul victimei şi l-a lăsat pe prietenul său să-l păzească pe tânăr.

În timp ce acesta lipsea, cei doi s-au luat la bătaie, iar la un momendat dat studentul indian a ieşit pe balcon încercând să treacă prin exterior la altă fereastră. Victima a căzut de la 14 metri înălţime, decedând câteva ore mai târziu.

Conform unui comunicat de presă transmis vineri de Parchetul Tribunalului Bucureşti, procurorii au propus arestarea preventivă a celor doi agresori, iar magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tâlhărie şi de lipsire de libertate urmată de moartea victimei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.