În jumătate de ţară s-au înregistrat temperaturi sub limita de îngheţ. Cel mai frig, sâmbătă dimineaţă, este la Miercurea Ciuc, unde s-au înregistrat minus 6 grade Celsius, potrivit Romania tv.

De asemenea, la Ploieşti s-au înregistrat minus 3 grade Celsius

În mai puţin de o săptămână, temperaturile nocturne au marcat o scădere cu aproape 15 grade. În jumătate de ţară s-au înregistrat temperaturi sub limita de îngheţ. Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde mercurul a coborât în termometre până la minus 6 grade Celsius. La Întorsura Buzăului au fost minus 5 grade Celsius. Şi în sud-estul Transilvaniei, temperaturile au coborât sub 0 grade. S-au înregistrat minus 5 grade la Covasna şi la Sfântul Gheorghe, iar în Braşov au fost minus 4 grade Celsius.

Şi în Moldova a fost o dimineaţă rece. S-au înregistrat minus 4 grade la Focşani şi minus 3 grade la Vaslui şi la Negreşti. În Muntenia în unele localităţi, temperaturile au fost negative. Şi în Banat a fost frig, astfel că la Bozovici s-au înregistrat minus trei grade Celsius. Duminică dimineaţă şi luni dimineaţă sunt aşteptate valori termice scăzute. Pentru că ceaţa îşi va face apariţia şi temperează radiaţia nocturnă, este posibil ca temperatura să nu mai coboare sub limita de îngheţ. Nu sunt aşteptate precipitaţii, astfel că vremea se va menţine frumoasă, ca aspect.