Paisprezece persoane, între care doi copii, au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, în urma unui accident rutier petrecut miercuri dimineaţa, la intrarea în municipiul Constanţa, şi în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz plin cu pasageri.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină miercuri, în jurul orei 4.20, la un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa, la intersecţia bulevardelor Tomis şi Aurel Vlaicu, şi în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În autoturism se aflau două persoane, soţ şi soţie, iar în microbuz 12 persoane - 10 adulţi şi doi copii.

În urma accidentului, 11 persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu echipajele de ambulanţă, iar trei persoane au ajuns la aceeaşi unitate spitalicească cu alte mijloace.

Reprezentanţii ISU Dobrogea au mai precizat că dintre toate persoanele implicate în accident una singură era în stare mai gravă, şi anume pasagera din dreapta şoferului autoturismului.

La faţa locului au ajuns o autospecială a pompierilor, trei echipaje SMURD şi şase ambulanţe ale  Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.