Patru persoane din Focşani au murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unei bătăi între două grupări interlope, victimele - trei bărbaţi şi o femeie - fiind lovite cu furci şi cu topoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, incidentul a izbucnit în jurul orei 00.30, pe strada Gheorghe Doja din Focşani, între membrii a două grupări interlope, pe fondul consumului de alcool şi cel mai probabil din cauza unor neînţelegeri mai vechi.

În conflictul izbucnit între cele două grupări - una dintre ele cunoscută sub numele Mustafa - au fost folosite furci şi topoare.

Trei bărbaţi au fost loviţi cu topoarele şi au decedat pe loc, în timp ce o a patra persoană, o femeie, a fost preluată de medici şi transportată la Spitalul Judeţean din Focşani, având o plagă înjunghiată. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a decedat la scurt timp, la unitatea medicală.

Conform sursei citate, doi dintre agresori au reuşit să fugă cu un autoturism şi au fost prinşi de poliţişti în localitatea Dumbrăveni, iar alţi cinci bărbaţi implicaţi în conflict au fost ridicaţi de către anchetatori de acasă sau din trafic şi duşi la Parchet, unde sunt audiaţi miercuri dimineaţă. De asemenea, alte cel puţin două persoane sunt căutate şi ar urma să fie duse la Parchet pentru a fi audiate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea a precizat că pentru prinderea suspecţilor poliţiştii şi jandarmii fac filtre în tot judeţul.

Poliţiştii spun că este cel mai grav incident produs în ultimii 20 de ani în Focşani.