Consiliul Baroului Dolj a amânat pentru 24 septembrie soluţionarea cererii formulate de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, prin care a solicitat înscriere în tabloul de avocaţi definitivi cu drept de exercitare a profesiei şi înregistrarea cabinetului individual de avocatură.

Alina Bica, fostul procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), trebuie să depună la Baroul Dolj, până în septembrie, acte legate de dosarul profesional.

"Consiliul Baroului Dolj, întrunit în şedinţa din data de 20 august 2015, a hotărât amânarea soluţionării cererii formulate de doamna Bica Alina-Mihaela, prin care solicită înscrierea pe Tabloul avocaţilor definitivi cu drept de exercitare a profesiei, pentru şedinţa din data de 24 septembrie 2015, în vederea completării dosarului cu actele necesare", se arată într-un comunicat al Baroului Dolj.

Alina Bica a spus , joi, la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde s-a judecat cererea sa de ridicare a măsurii controlului judiciar, că aşteaptă decizia Consiliului Baroului Dolj, precizând că trebuie să lucreze, pentru că de nouă luni nu are o sursă de venit.

Mediafax