Patru adolescenţi, cu vârste între 15 şi 17 ani, au fost arestaţi la domiciliu după ce au bătut o tânără, în două locuri publice din Bucureşti. Ei sunt acuzaţi de loviri şi alte violenţe, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a declarat, pentru News.ro, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, care a precizat că una dintre agresoare va fi supusă unei expertize psihiatrice.

O adolescentă a fost bătută, zilele trecute, de mai mulţi tineri, imagini din timpul agresiunii fiind postate pe pagina de Facebook a grupului de adolescenţi OffTopic.

Fata ar fi fost agresată în două locuri publice din Capitală, fără să intervină cineva în ajutorul ei, potrivit informaţiilor publicate pe pagina OffTopic.

Adolescenta ar fi fost bătută, dezbrăcată cu forţa şi umilită, arată administratorii paginii OffTopic, care precizează că agresorii, care făceau parte din grupul OffTopic, au fost excluşi din această comunitate în urma incidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, au existat cinci agresori, cu vârste între 15 şi 17 ani, iar patru dintre au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Acuzaţiile sunt de loviri şi alte violenţe, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat Diana Sarca.

Ea a adăugat că una dintre agresoare, în vârstă de 15 ani, urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.