Un ofiţer de poliţie din cadrul DIPI şi-a împuşcat soţia şi un coleg de la Ordine Publică. Toţi trei au ajuns cu răni la Spitalul Judeţean din Argeş. Deocamdată nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe poliţist să recurgă la acest gest. Bărbatul a fost reţinut.

Scandalul a început când un incendiu a izbucnit în apartamentul în care acesta locuieşte cu soţia şi fiica sa.

Pompierii au povestit că, după stingerea incendiului, au auzit gălăgie în scara blocului, iar proprietarul apartamentului începuse să tragă cu pistolul în toţi cei de faţă.

„L-am văzut cu pistolul, ştiam că este înarmat. A mai avut altercaţii în parc. Cred că au fost şase focuri”, a povestit o martoră.

După ce poliţistul a golit un încărcător, jandarmul care era in spatele acestuia l-a imobilizat. Agresorul, soţia acestuia şi un poliţist de la Ordine Publică au ajuns la spitalul judeţean Argeş, răniţi de gloanţe.

„În camera de gardă au ajuns trei pacienţi, victime unei agresiuni, agresorul cu traumatism la o mană, altă victimă cu traumatism cranio cerebral prin împuşcare cu o plagă de patru centimetri fără leziuni osoase. Cealaltă victimă cu plagă la genunchi”, a spus medicul Cristina Ţuculeanu de la UPU Argeş.

Cazul a fost preluat de Procuratură. Poliţistul agresor nu a vrut să facă nicio declaraţie.

Digi 24