Circulaţia rutieră este îngreunată pe drumul naţional (DN) 1, în zona Baloteşti, judeţul Ilfov, pe sensul Ploieşti - Bucureşti, unde un pieton a fost accidentat uşor de o maşină, pe o trecere de pietoni. Traficul a fost blocat pe o bandă de mers mai bine de 40 de minute, coloanele de maşini întinzându-se pe aproximativ cinci kilometri.

Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 7.20, pe DN 1, în zona Baloteşti, la intersecţia cu drumul către Corbeanca, în judeţul Ilfov, potrivit Centrului Infotrafic.

Un pieton care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovit uşor de un autoturism, pe sensul de mers Ploieşti - Bucureşti.

Banda de mers pe care s-a produs accidentul a fost blocată, maşinile fiind nevoite să ocolească zona pe banda rămasă liberă, astfel că s-au format coloane de autoturisme pe aproximativ cinci kilometri.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a fost reluat, dar este în continuare îngreunat, reprezentanţii Centrului Infotrafic estimând că circulaţia rutieră va reveni la normal în aproximativ jumătate de oră.