Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 19 ani a fost grav rănită, după ce maşina în care se aflau a derapat pe Drumul Naţional 1, în zona Nistoreşti (primele informaţii aici). Maşina lor a plonjat în albia râului Prahova după ce a intrat în coliziune cu alte două autoturisme. Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 1, la intrarea în localitatea Nistoreşti.

Filmul evenimentului

Tânărul în vârstă de 22 ani conducea cu viteză o maşină Citroen C4 pe direcţia Ploieşti- Braşov şi a depăşit pe partea dreaptă un autovehicul BMW care circula în acelaşi sens pe banda doi a drumului. Şoferul Citroenului a încercat să revină, cu viteză şi printr-o mişcare bruscă a direcţiei,

pe banda a II-a, însă a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o altă maşină, un KIA. În urma impactului violent, Citroenul a fost proiectat în afara carosabilului plonjând răsturnat în albia râului Prahova. Şoferul maşinii răsturnate a murit pe loc, iar o pasageră aflată în maşină cu el, în vârstă de 19 ani, a fost rănită, fiind internată în spital în stare gravă. Celelalte două maşini implicate în accident s-au ciocnit între ele, însă niciunul dintre ocupanţii acestora nu a fost rănit. Şoferii celor două autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest care a arătat că nu consumaseră alcool. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.