Traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe ambele sensuri de mers,de asemenea, este aglomerat şi pe drumul Râşnov Predeal, dar şi în zona Bran-Moeciu, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Duminică, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este îngreunată pe Valea Prahovei, fiind deja formate coloane de maşini în zona staţiunilor, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers de la Sinaia până la Buşteni. La Comarnic sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers către Braşov şi este posibil să se formeze şi către Bucureşti. De asemenea, există coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1 şi pe DN73 Bran - Moeciu. ", se arată în informarea Poliţiei.

Poliţiştii de la Rutieră au trimis echipaje în judeţul Braşov, în zona Dârste, pentru a le recomanda şoferilor care pleacă din Braşov către Bucureşti să circule pe varianta DN1A Săcele-Cheia-Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia.

"Le reamintim automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum, în orele următoare, pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren", susţine Poliţia.

Mediafax