Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că numai un român mai este dat dispărut atacul de la Nisa, întrucât s-a reuşit localizarea mamei minorului de 7 ani internat la Spitalul de Pediatrie din localitate.

"În continuarea comunicărilor referitoare la atacul de la Nisa şi a situaţiei celor doi cetăţeni români daţi dispăruţi, Ministerul Afacerilor Externe informează că mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă.

Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franţa aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia.

Reprezentanţii misiunilor diplomatice române din Franţa menţin legătura cu personalul medical şi vor monitoriza evoluţia stării de sănătate. Verificările cu privire la situaţia celuilalt cetăţean român dat dispărut continuă.

Reamintim faptul că operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze nu au fost finalizate", a scris MAE în comunicat.