O angajată a unui magazin de pe Calea Victoriei care aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu a fost înjunghiată, joi dimineaţă, de un bărbat, cu mai multe lovituri de cuţit în zona toracică şi abdominală. Femeia a murit în urma rănilor suferite, medicul de la echipajul SMURD declarând că aceasta avea mai multe plăgi tăiate şi a intrat în stop cardio-respirator, nemaiputând fi salvată în urma manevrelor de resuscitare.

 Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care era principalul suspect în cazul femeii înjunghiate, joi, şi care lucra ca vânzătoare într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, acesta fiind în apropiere de locul crimei.

Poliţiştii care făceau cercetarea la faţa locului, l-au surprins pe bărbat şi au pornit în fugă după el. L-au prins în câteva minute, acesta fiind luat de poliţiştii de la Sectorul 1 şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

La faţa locului au venit mai multe persoane, cunoscuţi şi rude ale victimei, tatăl acesteia leşinând, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la un spital pentru îngrijiri medicale.

O prietena de Alinei Petre, se afla în toaleta magazinului în momentul în care bărbatul a intrat şi a înjunghiat-o. Aceasta a povestit anchetatorilor că a auzit-o pe tânără urlând "salvează-mă că mă omoară" şi că de frică nu a ieşit din baie.

Un alt martor, paznicul blocului în care se afla magazinul a povestit că a văzut un bărbat cu o geacă roşie de dimineaţă, înainte ca magazinul să se deschidă , şi că tot pe acelaşi bărbat l-a văzut plecând la puţin timp după incident.

Bărbatul, căutat acum pentru uciderea tinerei, era foarte gelos, a povestit chiat proprietara magazinului, Alina Petre.

"A făcut mai multe plângeri pentru hărţuire şi ameninţare, de când s-au despărţiti o căuta, de două ori a venit la magazin în stare de ebrietate dar nu a făcut scandal, îi dădea mesaje în care îi spunea "Dacă nu o să fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru că o să te omor", a declarat Alina Petre pentru MEDIAFAX.

O apropiată a femeii a declarat şi ea pentru MEDIAFAX că cei doi erau împreună de anul trecut, iar bărbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a ameninţat-o în repetate rânduri că o omoară şi pe ea şi pe băiatul ei în vârstă de şapte ani, şi o urmărea frecvent stând prin faţa magazinului la diferite ore ale zile purtând o şapcă pe cap.

Două persoane au fost duse la poliţie pentru audieri, prietena Alinei Petre şi paznicul blocului, au declarat surse apropiate anchetei.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fiind deschis un dosar pentru omor.