Nouă copii cu probleme digestive au fost internaţi, de duminică până luni, în spitalele din judeţul Argeş, astfel că acum sunt în îngrijirea medicilor argeşeni 33 de copii

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Argeş, numărul copiilor cu probleme digestive internaţi în spitalele din Argeş a ajuns la 33, după ce, în ultimele 24 de ore, au mai fost internaţi nouă copii, iar unul a fost externat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din cei 33 de copii cu probleme digestive internaţi, 29 sunt mai mici de doi ani. 

Cei mai mulţi, respectiv 25, sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti, alţi patru sunt internaţi la Spitalul Municipal Câmpulung, trei sunt îngrijiţi la Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi aţi doi de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti – Secţia Boli Infecţioase.

În ultimele 24 de ore, nu au mai fost copii diagnosticaţi cu probleme digestive care să necesite transferul din Argeş la spitale din Capitală.

la sfârşitul săptămânii trecute, doi copii diagnosticaţi cu enterocolită au fost transferaţi de la spitalul de Pediatrie din Piteşti la Bucureşti.