Şedinţa săptămânală a Guvernului a fost devansată cu o zi pentru ca Executivul să acorde urgent ajutoare familiilor care şi-au pierdut copiii în tragedia de la Clubul Colectiv, dar şi pentru a face unele modificări legislative la cererea MAI şi ISU, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Premierul Victor Ponta i-a convocat pe miniştri, marţi, în şedinţă de Guvern, pentru ca Executivul să aprobe cât mai repede acordarea de ajutoare familiilor care şi-au pierdut copiii în tragedia de la Clubul Colectiv. De asemenea, în şedinţă vor fi efectuate mai multe modificări legislative care au fost cerute de Ministerul de Interne şi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, modificări ce se impun în urma celor constatate în urma tragediei", au spus pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

De obicei, Guvernul se reuneşte în şedinţă ordinară în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni, dar în funcţie de situaţie, prim-ministrul poate convoca o şedinţă de Guvern, ordinară sau extraordinară, de câte ori situaţia o impune.

Mediafax