Aproximativ o sută de poliţişti protestează în faţa IPJ Braşov, cerând demiterea chestorului Ioan Aron şi în semn de solidaritate cu Marian Godină, reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie fiind primiţi de chestorul Ioan Aron, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii provin din Braşov, Dolj şi Galaţi şi au pancarte cu inscripţiile"Jos corupţia din IPJ Braşov" şi "Suntem prizonierii incompetenţei voastre".

Ei declară că s-au adunat în faţa IPJ Braşov în semn de solidaritate cu Marian Godină, dar şi ca să ceară demiterea lui Aron.

Protestatarii au adus şi un steag mare al României, dar au şi fluiere de poliţie rutieră, cu care se manifestă zgomotos.

Patru reprezentanţi ai Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie au fost primiţi de către chestorul Ioan Aron.

Sindicatul Naţional a Agenţilor de Poliţie (SNAP) i-a cerut, joi, în mod public şefului IPJ Braşov, chestorul Ioan Aron, să îşi dea demisia în urma cazului Marian Godină. Vineri, şeful Inspectoratului de Poliţie Braşov, chestorul Ioan Aron, şi-a înaintat raportul de pensionare, după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce poliţistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui.

Mediafax