11 angajaţi ai unei fabrici din Sibiu s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută. "Sunt 11 oameni intoxicaţi. Nu a fost niciun incendiu. Acum se stabileşte ce a fost, nu se ştie nimic. Au fost la faţa locului, şase ambulanţe SMURD şi cinci salvări de la Ambulanţă care i-au transportat la spital", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Laurenţiu Atanasiu.

La Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu au fost transportate nouă muncitoare. " Sunt încă în investigaţii medicale. Prezintă cefalee şi greaţă, iritaţii ale căilor respiratorii, în urma expunerii inhalatorii la o substanţă necunoscută", a precizat pentru AGERPRES, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a oprit joi activitatea în fabrica de componente auto. Din primele informaţii, a luat foc o maşină de injectat mase plastice.

"Compoziţia gazelor trebuie analizată de DSP. Practic s-a defectat o masă de injectat mase plastice, probabil din suprapresiune a luat foc maşina respectivă. Fumul a pătruns din hala cu această maşină în hala învecinată ", a declarat pentru AGERPRES Francisc Torok, şeful ITM Sibiu.