O şicană în trafic a degenerat într-o bătaie generală, într-un bar din judeţul Constanţa. Mai mulţi tineri au intrat cu bâte şi cuţite în local, în căutarea unui bărbat care, spun ei, le-ar fi stropit maşina în trafic. Chiar dacă presupusul făptaş nu era acolo, bărbaţii i-au luat la bătaie pe clienţii din bar. Întreaga scena s-a petrecut sub ochii unui copil care se afla acolo împreună cu părinţii lui. Trei oameni au ajuns la spital, în urma altercaţiei.

Agresorii i-au luat la bătaie pe toţi cei aflaţi în bar, aşa că angajaţii i-au chemat imediat pe agenţii de la firma de pază.

Până au ajuns agenţii, însă, bătăuşii au fugit. Victimele au avut nevoie urgent de ajutorul medicilor.

Totul ar fi pornit de la o şicană în trafic. Un tânăr din Murfatlar plecase cu maşina din Constanţa şi se îndrepta spre casă. La un moment dat a depăşit un alt autoturism pe care, în trecere, l-a stropit.

Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi şi spun că e doar o chestiune de timp până când indivizii vor fi traşi la răspundere pentru fapta lor.

Agresorii s-ar putea alege însă doar cu o amendă. Conform noului cod penal, dacă victimele nu vor avea nevoie de prea multe zile de îngrijiri medicale, ei ar urma să fie acuzaţi doar de tulburarea liniştii şi ordinii publice. Oamenii legii speră că imaginile de pe camerele de supraveghere ale sălii de pariuri care funcţionează în aceeaşi clădire să-i ajute.