DNA mai suferă o pierdere în faţa magistraţilor! Procurorii nu i-au convins pe judecători că Gigi Neţoiu, fost deputat, condamnat în Dosarul Transferurilor, trebuie să rămână în puşcărie, iar acesta a fost eliberat condiţionat, după un an şi 8 luni de puşcărie. Decizia nu este definitivă, astfel că procurorii pot face contestaţie în termen de 3 zile.

Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul "Transferurilor", a fost internat, duminică seara, după ce a suferit un infarct miocardic, sustin surse medicale. Asa ca la Sectia exterioara Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde este incarcerat, a fost chemata o ambulanta.

Gigi Netoiu a fost transferat la Institutul de boli cardiovasculare, din Timisoara. Gigi Netoiu a ajuns la Timisoara dupa miezul noptii, trimis de medicii de la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Medicii i-au facut mai multe investigatii, iar rezultatele au aratat ca pacientul are nevoie de o operatie de bypass. In acest moment, starea lui de anatate este stabila.