Numărul răniţilor ar fi de opt, potrivit Monitorul de Vrancea. Accidentul ar fi avut loc pe raza localităţii Haret, iar copilul decedat ar fi avut cinci ani. Toate persoanele moarte se aflau în căruţă.
Patru persoane, între care şi un copil şi-au pierdut viaţa iar alte şapte au fost rănite în această seară pe şoseua E85, în urma unui teribil accident provocat de o căruţă care cicula neregulamentar pe Europeană, scrie Ziarul de Vrancea.

Potrivit primelor informaţii, un căruţaş a intrat pe şoseaua europeană fără să se asigure, moment în care a fost izbit de o maşină Audi condusă de o şoferiţă din Bacău. Primele informaţii arată că accidentul s-a produs din vina căruţaşului, care nu s-a asigurat la intrarea pe E8E. La faţa locului a intervenit un detaşament de jandarmi care a restabilit ordinea, după ce rudele ţiganilor din Haret implicaţi în accident au făcut scandal.

Circulaţia pe şoseaua europeană se derula cu dificultate pentru că oamenii legii adunau toate probele necesare anchetei judiciare. Iniţial s-a crezut că sunt doar două victime, însă numărul morţilor a crescut de la două la patru.