Furtul din magazine a devenit un sport frecvent practicat de românii plecaţi în străinătate, conform b1TV. Cel mai recent videoclip are în prim-plan o familie de români surprinsă la furat într-un magazin din Danemarca.

Potrivit poliţiei daneze, aceştia au reuşit să subtilizeze încasările unui magazin de haine în doar 20 de secunde, scrie mariustuca.ro.

"Este un caz extrem de rar, să întâlneşti copii implicaţi direct în comiterea infracţiunii, dar se pare că este un mod deliberat de acţiune, o strategie, prezenţa minorului în câmpul de acţiune oferind mai multă încredere în potenţialii cumpărători, şi deci relaxare, vânzătorului", a comentat un comisar de poliţie danez.

Bărbatul din imagini a fost arestat la o săptămână după furt, femeia fiind căutată de poliţie în continuare. Se bănuieşte că cei doi ar mai fi vinovaţi de cel puţin încă patru furturi din magazine.

 
 

 

 
Cum sa furi in 20 de secunde!

Familie din Romania folosindu-si copilul de 5-6 ani la furat, in Danemarca. Politia daneza a publicat acest video pentru a avertiza asupra acestei metode.

Posted by WTF News on 21 August 2015