Un bărbat a murit, vineri dimineaţă, iar alte şase persoane au fost rănite, două dintre ele grav, după ce un şofer beat a intrat în plin într-un grup de pasageri care coborâseră dintr-un microbuz, pe un bulevard din municipiul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc în jurul orei 05.00, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa. Un microbuz plin cu pasageri preluaţi din port oprise pe prima bandă a drumului pentru ca aceştia să îşi poată lua bagajele din remorcă.

În urma accidentului, un bărbat prins între semiremorcă şi autoturism, în vârstă de 56 de ani, a murit. De asemenea, doi dintre pasagerii care se aflau în spatele remorcii pentru descărcarea bagajelor au fost răniţi grav, unuia dintre ei fiindu-i amputat piciorul.

Alte patru persoane au suferit răni mai uşoare. Şoferul vinovat de producerea accidentului şi-a părăsit maşina la faţa locului şi a fugit, fiind prins de poliţişti o oră mai târziu, la locuinţa sa. Bărbatul, de 31 de ani, din Constanţa, a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, stabilindu-se că era băut, având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victimele sunt marinari care se întorseseră din Alaska

Mediafax