Fostul preşedinte al clubului de fotbal Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian este audiat, în acest moment, ca martor, într-un dosar instrumentat de DNA Timişoara, 
Dosarul este legat de finanţarea ilegală a echipei de fotbal Poli Timişoara. Potrivit unui raport al Curţii de Conturi, finanţarea echipei de fotbal de la bugetul CJ Timiş a creat un prejudiciu de peste şapte milioane de euro. Gheorghe Chivorchian este audiat ca martor. 
 
Fostul preşedinte al CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc şi secretarul instituţiei, Petrişor Nedăştean, au fost puşi sub acuzare pentru abuz în serviciu. Acestora li s-a pus sechestru pe avere. 
 
Finanţarea echipei de fotbal a fost un subiect aprins în Timişoara, atât Primăria Timişoara cât şi CJ Timiş acordând sume foarte mari de bani echipei deţinute de Marian Iancu. Un control al Curţii de Conturi a descoperit mai multe nereguli în legătură cu finanţarea. A fost demarată o anchetă penală. Dosarul mare a fost rupt în două bucăţi. Se investighează ce s-a întâmplat la CJ Timiş şi urmează să se decidă ce s-a întâmplat şi la Primărie, unde prejudiciul este mult mai mare, se vorbeşte de suma 30 de milioane de lei, cu care a fost finanţată echipa de fotbal.