Poliţiştii din Argeş efectuează vineri două percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, deschis în urma capturării unui transport de 5.000 de pachete de ţigări provenite din Belarus.

Una dintre descinderi are loc la sediul unei societăţi comerciale, iar cealaltă la domiciliul unei persoane, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"Acţiunea se desfăşoară în continuarea cercetărilor, într-un dosar penal întocmit de Poliţia Oraşului Mioveni după ce, la data de 7 mai, a fost depistat pe raza de competenţă un autoturism în care erau transportate 100.000 de ţigarete nefiscalizate, de provenienţă Republica Belarus", se precizează în comunicat.

Acţiunea poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.