La această oră, poliţişti din Ilfov efectuează 7 percheziţii, în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu, la societăţile comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere. Persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă, ar fi  înstrăinat activele, nepredându-le lichidatorului judiciar

La data de 5 martie a.c., 65 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, efectuează 7 percheziţii la locuinţele şi societăţile comerciale a trei persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere.

Activităţile se desfăşoară pe raza judeţelor Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă, ar fi înstrăinat activele, nepredându-le lichidatorului judiciar.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 1.500.000 de lei. Şase persoane, bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, vor fi conduse la audieri.