Poliţiştii de frontieră au rămas uimiţi de ceea ce au găsit în curtea unui bătrân de 78 de ani din Suceava. Într-o anexă a gospodăriei bătrânului au fost găsite ţigări de contrabandă în valoare de 176.000 de lei, scrie Gândul.

Potrivit Serviciului Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii din cadrul SPF Brodina au obţinut informaţii că în gospodăria unui bătrân de 78 de ani din comuna Straja sunt depozitate ţigări de contrabandă.

Bărbatul a confirmat acest lucru. Pe lângă acestea bărbatul a mai spus că în anexa respectivă se mai află şi o maşină marca Jeep, înmatriculată în Marea Britanie în care se află tot ţigări.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că ţigările, 17.600 de pachete de diferite mărci, au fost preluate de la frontieră şi transportate cu ajutorul autoturismului de teren la imobilul respectiv, la această acţiune participând doi bărbaţi de 37 şi 23 de ani.

Poliţiştii de frontieră suceveni au anunţat şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului, stabilindu-se că în zona respectivă a avut loc o trecere ilegală a frontierei de stat în scop de contrabandă.