Mircea Băsescu a cerut, vineri, Tribunalului Constanţa, să se constituie parte civilă în procesul în care cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecaţi pentru şantajarea fratelui preşedintelui, el solicitând daune morale de un milion de euro, scrie MEDIAFAX.

La Tribunalul Constanţa a avut loc, vineri dimineaţă, un nou termen în dosarul în care membrii familiei Anghel, respectiv Izaura Anghel, Marius Constantin, Florin Anghel, Fănica Anghel şi Grinică Ion Anghel, sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.

Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a depus o cerere prin care clientul său să se constituie parte civilă în proces, solicitând daune morale de un milion de euro pentru prejudiciul de imagine adus.

De asemenea, soţia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Fănica Anghel, şi fiul ei, Florin Anghel, au solicitat instanţei un nou termen de judecată pentru a-şi angaja alt avocat, deoarece nu mai vor să fie reprezentaţi de Pavel Abraham, acesta urmând să-i apere în acest proces pe ceilalţi trei membri ai familiei.