Preşedintele CNA Laura Georgescu este urmărită penal de DNA în dosarul intervenţiilor pentru licenţa Giga TV, ea fiind acuzată că a intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licenţei postului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Laura Georgescu a declarat că, dacă ar fi avut vreo intrvenţie, ar fi votat în favoarea postului, ceea ce n-a făcut.

Georgescu a negat că ar fi avut vreo intervenţie pentru a i se reacorda licenţa postului Giga TV, arătând că, în consiliu, ea a votat, de fiecare dată, pentru retragerea licenţei.

"Dacă făceam aşa ceva, votam eu, nu rămâneam absolut consecventă prin nevot. Nu sunt om politic, sunt jurnalist şi m-aş bucura ca speţa asta să rămână un studiu de caz", a spus Georgescu, la plecarea de la sediul DNA.

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a venit, vineri dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a i se aduce la cunoştinţă că s-a început urmărirea penală pe numele ei pentru fapte de abuz în serviciu.

Ea este acuzată că ar fi intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licenţei Giga TV.

În acelaşi dosar, mai sunt urmăriţi penal şi deputatul PSD Viorel Hrebenciuc şi membrul CNA Narcisa Iorga.