Un avion al companiei Air France, care a plecat de la Paris în jurul orei 16.00 şi urma să aterizeze la Bucureşti la 19.15, a fost întors după o oră de zbor, pasagerilor spunându-li-se că lipsea o persoană, care avea însă bagaj la cală, dar şi că a fost o problemă tehnică.

Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. După aproximativ o oră de zbor, avionul a fost întors la Paris, pasagerilor spunându-li-se de către membrii echipajului că lipseşte o persoană care are însă bagaj la cală, a declarat pentru MEDIAFAX unul din pasageri.

După ce a aterizat la Paris, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.

Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache. Acesta a mai spus că nu a fost indicat un motiv de către Air France pentru acest lucru.

Pe site-ul Air France se arată însă că zborul 1588 Paris - Bucureşti a fost întors şi anulat din cauza unei greve a angajaţilor companiei aeriene.

Pasagerii, majoritatea români, vor petrece noaptea la Paris, urmând ca, duminică, să fie împărţiţi în trei grupuri şi să vină la Bucureşti cu trei curse Air France.