Pompierii din Neamţ au fost în alertă azi, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Roman.

 

Conform celor mai noi declaraţii oferite de ISU Neamţ, cauza de producere a constituit-o un scurtcircuit electric, arată Ştiri pe Surse.

 

Incendiul a izbucnit în cursul dimineţii de joi, 7 aprilie, într-un container din curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman, judeţul Neamţ.

 

ISU Neamţ: ”La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman (două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD)”

Într-un comunicat, reprezentanţii ISU Neamţ au precizat că, la sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică şi panouri de tip sandwich.

 

Cu toate acestea, nu a existat posibilitatea propagării la alte clădiri.

 

Containerul aparţine unei societăţi comerciale ce execută lucrări de construcţii la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman.

 

Incendiul a fost localizat şi lichidat, însă au ars un birou, un sistem PC, o imprimantă şi documente

”Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un sistem PC, o imprimantă şi documente. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

 

Nu au fost victime”, au transmis reprezentanţii.

 

Mai multe spitale din România au fost afectate, în ultimii ani, de incendii. Unele au fost foarte grave, soldându-se cu multiple victime.

 

 

 

Sursa: www.zin.ro