Mai mulţi pasageri s-au luat la bătaie într-un avion WizzAir, care a aterizat la 21.25 pe aeroportul Otopeni, de pe ruta Copenhaga-Bucureşti. Piloţii au solicitat intervenţia forţelor de ordine.

 

Un român în vârstă de 44 de ani a provocat un scandal la bordul aeronavei Copenhaga - Bucureşti şi a fost preluat, joi seara, de Poliţia de Frontieră direct din avion. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate, scrie Mediafax. La Aeroportul Internaţional Henri Coandă, echipajul zborului unei companii aeriene a solicitat de urgenţă, prin turnul de control, intervenţia poliţiei de frontieră la bordul aeronavei la aterizare.

 

„Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcţia Copenhaga-Bucureşti. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronavă la aterizare de către polţtia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian ( art. 119 alin 2)”, au transmis, joi seara, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

 

Nu au fost victime şi nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase, precizează Poliţia de Frontieră.

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro