Un copil de 6 ani a fost atacat de un câine fără stăpân şi a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. Dramaticul eveniment s-a produs în comuna Albeşti, localitatea Cotul Văii din judeţul Constanţa. În urma unui apel la 112 s-a anunţat că un copil în vârstă de 6 ani prezintă multile plăgi muşcate, după ce a fost atacat de câini.

La faţa locului au intervenit 2 echipaje SMURD şi o ambulanţă a SAJ Constanţa.

"Luni, în jurul orei 12.50, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost muşcat de către un câine.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân.  La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, care, din nefericire, a constatat decesul copilului.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în faţa imobilului în care locuieşte.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări cu privire la stabilirea tutor împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit", a transmmis IPJ Constanţa potrivit realitatea.net.