Presa din Italia a prezentat duminică seara cele opt persoane care se aflau în avionul condus de miliardarul român Dan Petrescu. Toate cele opt persoane şi-au pierdut viaţa in accidentul aviatic de la Milano.

 

Pe lângă Dan Petrescu (68 de ani), care s-ar fi aflat la manşa avionului, în urma accidentului a decedat soţia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, născută în România cu cetăţenie franceză, şi fiul lor de 30 de ani, Dan Stefan Petrescu, născut la München şi, de asemenea, cu dublă cetăţenie, relatează Corriere della Sera.

 

Celelalte victime sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, manager la Milano în cadrul consultanţei Start Hub, soţia sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de aproape 34 de ani, născută în Franţa şi manager de publicitate (senior digital advertising and content digital manager pentru Europa de Sud la Pernod Ricard) şi fiul lor, Raphael, născut la Milano pe 16 ianuarie 2020.

 

Alături de ei a fost Miruna Anca Wanda Lozinschi, româncă, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline şi bunica lui Raphael.

 

Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, 36 de ani, născut pe 8 octombrie, un prieten canadian al lui Dan Ştefan Petrescu.

 

 

 

Sursa: www.g4media.ro