Artistul Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce, joi, a fost găsit inconştient, căzut în casă. Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, spune că familia cântăreţului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Potrivit impresarului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie şi fără acces la medicul specialist, situaţia s-a agravat.

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconştient.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenţă, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condiţiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) şi unde se aşteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuţ Pavel pentru TVR.

Starea i s-ar fi agravat, motiv pentru care a fost transferat la Spitalul Judeţean din Arad. Artistul va fi supus mai multor investigaţii în spitalul din Arad.  Cunoscutul artist Benone Sinulescu s-a stabilit cu soţia, de mai mulţi ani, în comuna Bârzava, din judeţul Arad. Aflată pe Valea Mureşului, comuna este situată la 64 de km de municipiul Arad.