Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, luni dimineaţa, într-un groaznic accident care a avut loc în judeţul Teleorman, pe raza localităţii Drăgăneşti Vlaşca. Iniţial, autorităţile au anunţat doar 3 decese, însă, ulterior, alte două persoane aflate în stare gravă au decedat.

 

Azi-noapte, la ora 01.52, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, salvatorii teleormăneni au fost alertaţi de producerea unui grav accident rutier pe raza localităţii Drăgăneşti Vlaşca, între un microbuz în care se aflau opt persoane şi un autotren ce transporta produse electrocasnice.

 

Coliziunea s-a produs între o autoutilitară care tracta o platformă, autoutilitară în care se aflau opt persoane, şi un autotren.

 

În urma impactului, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidentului în autoutilitară.

 

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii accidentului, niciunul nu se afla sub influenţa alcoolului.

 

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi mecanismului producerii evenimentului rutier.

 

 

 

 

 

Sursa: www.realitatea.net