O nouă crimă a şocat România la scurt timp după cea în care o mamă şi-a ucis cei trei copii după ce a folosit o subtanţă toxică. De data aceasta este vorba despre o femeie de 30 de ani, din Ruşor, Maramureş care şi-a omorât cei doi copilaşi, unul de doi ani, iar cel de-al doilea, de 4 luni. Potrivt apropiaţilor, nimic nu ar fi prevestit o asemenea nenorocire.

 

Cum s-a petrecut tragedia

O crimă teribilă a zguduit din temelii comunitatea din localitatea Copalnic Manăştur, acolo unde s-a petrecut tragedia. Un apel la 112 a anunţat pe data de 2 iunie faptul că doi copii prezintă probleme respiratorii grave.

 

Se pare că femeia care a înfăptuit crima avea probleme psihologice pentru care se trata. Aceasta a acuzat dureri de cap şi a luat medicamentaţie potrivită. Cu toate acestea, până când pastilele să-şi facă efectul, femeia a devenit violentă cu cei doi copilaşi, lovindu-o de pământ. După cele întâmplate, femeia şi-a sunat soţul şi i-a povestit.

 

”M-a sunat şi mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetiţa încă sufla, băieţelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor şi i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu maşina a sunat la 112” a povestit bărbatul, pentru Antena 3.

 

Bunica copiilor a povestit că cei doi părinţi se înţelegeau bine şi că nu ar fi auzit vreodată să se certe. Chiar şi aşa, se pare că mama copiilor ajunsese să aibă un soi de depresie, stând în permanenţă cu cei mici, în timp ce soţul său muncea pentru a întreţine familia.

 

Familia se pregătea pentru botezul fetiţei

Mama femeii criminale a explicat că nu poate înţelege ce s-a întâmplat cu fiica ei, deoarece îşi îngrijea şi îşi iubea copiii. Aceasta nu poate decât să creadă că fiica ei ajunsese la un punct de oboseală pe care nu a mai putut să îl depăşească.

 

”De dimineaţa am vorbit la telefon şi era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soţul era la lucru, să câştige un ban cinstit. nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim.

 

De dimineaţă când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut aşa ceva. Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea şi el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriţi de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni”, a povestit bunica celor doi copii omorâţi.

 

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro