Tânărul a fost găsit fără viaţă, în locuinţa sa, în cursul nopţii de duminică spre luni, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean din Timişoara pentru Timiş Online: ”Medicul rezident avea 27 de ani. A lucrat pe Covid o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuinţa sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat”.

 

Şi şeful secţiei ATI a declarat pentru aceeaşi publicaţie că ”cel mai probabil, colegul nostru a fost victima burnout-ului, care a afectat şi persoanele de la ATI (…) Nu pot să spun până la final, dar foarte probabil da (sinucidere – n.r.)”.

 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a transmis pentru presă că ”La data de 4 aprilie a.c.,în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit baiatul de 27 de ani decedat în casă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”.

 

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro