Cei doi falşi stomatologi din Bucureşti au fost reţinuţi, a anunţat marţi seară Poliţia Capitalei. Potrivit anchetatorilor, cei doi, o femeie şi un bărbat, au profesat ca medic stomatolog într-un cabinet din Bucureşti, în perioada 2017-2021, fără a avea drept de liberă practică.

 

Cei doi au fost audiaţi la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, alături de alte persoane, iar la finalul audierilor au fost reţinuţi.

 

Poliţiştii din Capitală au făcut marţi percheziţii la sediul unui cabinet stomatologic neautorizat, într-un dosar penal care vizează infracţiuni de înşelăciune şi exercitare fără drept a unei profesii.

 

Potrivit anchetatorilor, fără a avea drept de liberă practică, o femeie şi un bărbat au profesat ca medic stomatolog într-un cabinet din Bucureşti, în perioada 2017-2021.

 

Conform Poliţiei Capitalei, sunt vizate, de asemenea, infracţiuni privind vătămarea corporală din culpă, fals material în înscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false.

 

Anchetatorii spun că cele două persoane, o femeie şi un bărbat, ar fi exercitat, în perioada 2017-2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din Bucureşti, profesia de medic stomatolog. Astfel, ar fi indus în eroare pacienţii, fiind produse vătămări corporale, precum şi un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei. De asemenea, a reieşit faptul, ca fără drept, cele două persoane ar fi eliberat şi reţete pentru tratamente medicale.

 

 

 

 

 

Sursa: www.hotnews.ro