Teatrul Elisabeta a incheiat un parteneriat cu platforma romaneasca Cineclic, iar din luna martie publicul va putea viziona, de acasa, cateva dintre cele mai de succes productii ale sale.

 

Prima piesa va fi difuzata pe 12 martie. Este vorba despre comedia Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, care s-a jucat, de la premiera si pana acum, doar cu casa inchisa.

Cei interesati trebuie sa se inregistreze pe paltforma Cineclic si sa cumpere un bilet in valoare de 8 euro (39 de lei). In costul acestui bilet aveti acces timp de 48h la inregistrarea spectacolului, pe care o puteti vedea ori de cate ori doriti. In plus, in costul biletului sunt incluse si materiale pe care le veti regasi exclusiv pe Cineclic – interviuri cu actorii sau imagini din culise.

 

Reprezentantii Teatrului Elisabeta anunta ca 1 euro din valoarea fiecarui bilet cumparat de pe platforma Cineclic va merge catre cei mai tineri dintre actorii teatrului.

 

Comedia „Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, in regia lui Serban Puiu, ii aduce pe micile ecranele pe actorii Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Anca Dinicu si Marcelo Cobzariu.

 

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa sa le prepare masa si, drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea, la randul ei, traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat „alibiul”, adica Bernard.

 

Mai multe detalii despre stagiunea online a Teatrului Elisabeta gasiti pe platforma http://www.cineclic.ro. In plus, spectatorii care au cumparat bilete la spectacolele suspendate din cauza pandemiei provocate de virusul Sars-Cov-2 le pot echivala cu bilete la spectacolul online.

 

 

 

 

Sursa: www.urban.ro