Poliţia anunţă trafic intens pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa şi pe DN1 Bucureşti-Braşov. Aglomeraţie şi pe Centura Capitalei între Chitila şi Mogoşoaia.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe DN 1 Bucureşti-Braşov, pe sensul de coborâre, valorile de trafic sunt ridicate, astfel că s-a format coloană în mişcare de la limită cu judeţul Braşov până în staţiunea Buşteni. De asemenea, în oraşul Comarnic, traficul este intens şi se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul Braşov-Ploieşti al DN1.

Poliţiştii informează şoferii că pot folosi ruta alternativă la DN1, respectiv DN1A Braşov – Cheia – Ploieşti.

Trafic îngreunat şi pe centura Capitalei între Chitila şi Mogoşoaia, judeţul Ilfov,  din cauza unui cablu de electricitate căzut pe partea carosabilă. S-a format coloană de autovehicule de aproximativ 4-5 kilometri.

Totodată, Poliţia anunţă trafic intens pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 90, în zona lucrărilor de reparaţii a carosabilului s-a format coloană de autovehicule pe aproximativ 1 km. Alte lucrări (cu trafic pe o singură bandă), la Kilometrii 29 şi 79.

Recomandă conducătorilor auto următoarele rute alternative: pentru autostrada A2 Bucureşti – Constanţa: DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti şi A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.

Ministrul Transporturilor a declarat pentru Digi 24 că în perioada 15 iunie -15 septembrie toate lucrările de întreţinere e A2 vor fi oprite.